Menu  DECEMBER ‘23

01  COQUILLE

truffel – witloof – karwijzaad

02  RODE BIET

postelein – dashi

05  GRIET/TARBOT

collageen – schorseneer

* KREEFT                 +€ 21,-

wortel – sjalot

met aangepaste wijn
wijn € 9,-/glas

03    CATCH OF THE DAY

pompoen – pansoti

04     DESSERT

honing – clementine

**    KAAS SCHOCKAERT

met aangepaste wijn
 gerecht € 15,-     wijn € 9,-/glas

kaas in plaats van dessert + € 9,-

4 GANGEN:  € 69-
+ aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht: € 27,-

(*) 5 GANGEN:  € 84,-
+ aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht: € 36,-

Vegetarisch menu naar aanbod.
Alle prijzen inclusief BTW.

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste menuveranderingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update meer!