

Menu DECEMBER ‘23
01 COQUILLE
truffel – witloof – karwijzaad
02 RODE BIET
postelein – dashi
05 GRIET/TARBOT
collageen – schorseneer
* KREEFT +€ 21,-
wortel – sjalot
met aangepaste wijn
wijn € 9,-/glas
03 CATCH OF THE DAY
pompoen – pansoti
04 DESSERT
honing – clementine
** KAAS SCHOCKAERT
met aangepaste wijn
gerecht € 15,- wijn € 9,-/glas
kaas in plaats van dessert + € 9,-
4 GANGEN: € 69-
+ aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht: € 27,-
(*) 5 GANGEN: € 84,-
+ aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht: € 36,-
Vegetarisch menu naar aanbod.
Alle prijzen inclusief BTW.
Wil je altijd op de hoogte blijven van onze nieuwste menuveranderingen?
Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele update meer!