Zomermenu '24
Menu oktober 24
01 CEVICHE | |
---|---|
groene selderij – boerenkool - onrijpe aardbei |
|
02 ROMEINSE SLA | |
zuurdesem – parmezaan – sjalot – hoeve-ei |
|
05 ZEEKAT | |
zoete ui – zwarte rijst – oude geuze |
|
* PALING (optioneel € 28) | |
dumpling – umeboshi – unagi-tare (met aangepaste wijnen € 9/glas) |
|
03 CATCH OF THE DAY | |
schorseneer – aardappel - collageen |
|
04 PEER | |
aurélie - citrus |
|
** KAAS SCHOCKAERT (optioneel € 15) | |
met aangepaste wijn €9/glass - kaas in plaats van dessert + €9 |
|
4 GANGEN: € 69,- |
|
5 GANGEN: € 84,- |
|
Vegetarisch menu naar aanbod. |
Menu Jong Keukengeweld
01 CEVICHE | |
---|---|
groene selderij – boerenkool - onrijpe aardbei La Mia Arté – White Blend Of Duvel of Selder – peterselie – kers – oesterblad |
|
02 ROMEINSE SLA | |
zuurdesem – parmezaan – sjalot – hoeve-ei
Umani Ronchi - Villa Bianchi Of Jarr peach yuzu |
|
* Zeekat (optioneel €15) | |
zoete ui – zwarte rijst – oude geuze Threesome – Murray Darling + €8 of 3 fonteinen Pinot Noir + €9 Of Sencha – bergamot – gemberbier + €7 |
|
03 CATCH OF THE DAY | |
schorseneer – aardappel - collageen Gran Feudo - Hoyo de Los Lobos Of Chimay Blauw Of Kikuna leave – zwarte thee – kaki
|
|
* Aurelie – peer – citroen (optioneel €11) | |
3 fonteinen Vlierbloesem + €9 Of |
|
* Selectie kazen van Schockaert (optioneel €15) |